Επίσκεψη Μπασδέκη και αντιπροσωπίας του ΚΚΕ στην ΛΑΡΚΟ



Την Πέμπτη 6 Ιούλη αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφτηκε το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα με επικεφαλής το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστα Μπασδέκη , ο οποίος μίλησε στους εργαζομένους στη πύλη του εργοστασίου κατά την αλλαγή της βάρδιας .Ο Κώστας Μπασδέκης τόνισε στην ομιλία του ότι διαχρονικά και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των εκλογών το ΚΚΕ ήταν ,είναι και θα είναι παρών και δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων ,όπως τώρα στη μεγάλη μάχη που δίνουν για την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας (Ε.Σ.Σ.Ε). Τόνισε τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων που με την πολιτική τους οδηγούν στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ και ανέπτυξε τις θέσεις του ΚΚΕ για την ΛΑΡΚΟ και τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Τέλος απηύθυνε πλατύ κάλεσμα στους εργαζομένους για στήριξη και ενίσχυση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές του Ιούλη που είναι μπροστά μας.
Στην πύλη απηύθυνε χαιρετισμό και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Λοκρών Θωμάς Καρατράντος, όπου ευχαρίστησε τους εργάτες για τη στήριξη στη Λαϊκή Συσπείρωση που με την ψήφο τους τίμησαν ένα έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα δίνοντας την πρωτιά στη Λάρυμνα. Τόνισε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ όπως τώρα για τη υπογραφή Ε. Σ.Σ.Ε. Τέλος κάλεσε με τη σειρά του, τους εργάτες να ψηφίσουν Κ.Κ.Ε για ν ΄ ανοίξει ο δρόμος για την προκοπή του λαού.





ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου