Εγκαινιάστηκε το Εκλ. Κέντρο της ΝΔ, στη Λαμία




Με την παρουσία του διευθυντή του γραφείου του προέδρου της ΝΔ Στέλιου Πέτσα, της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Σοφίας Ζαχαράκη, του νέου Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, των υποψηφίων βουλευτών του Νομού, της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, πολλών στελεχών, αυτοδιοικητικών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου που βρίσκεται στην οδό Διάκου 1. 
Μετά την τελετή του αγιασμού χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σπύρος Κωσταράς, και οι δύο επίσημοι προσκεκλημένοι που κατάγονται μάλιστα από την ευρύτερη περιοχή μας. 
Από τους 7 υποψηφίους βουλευτές, στο χώρο βρέθηκαν οι 6, με τον Θέμη Χειμάρα να απουσιάζει αφού ήταν σε προγραμματισμένη προεκλογική περιοδεία. Οι υπόλοιποι έξι θυμίζουμε ότι είναι ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Γιάννης Οικονόμου, η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, η Έμι Αργυροπούλου και η Μαρία Τσίρκα.
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τι δήλωσαν μετά τα εγκαίνια, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σπ. Κωσταράς καθώς και οι Στέλιος Πέτσας και Σοφία Ζαχαράκη: 








ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου